Miért a NIBE?

Publikálás dátuma:

Íme a legnyilvánvalóbb okok!

Első ok, a pénzügyi. A levegő-víz hőszivattyúkkal olcsóbb fűteni, hűteni és használati melegvizet előállítani, mint a hagyományos fosszilis energiával, vagy a direkt villamos energiával. A fűtés költsége akár 65%-al csökkenthető, függően attól, hogy jelenleg milyen fűtési rendszerrel rendelkezik és hogy mivel fűt.

A beruházás többe kerül ugyan, bár nem olyan mértékben, mint sokan gondolják, és a teljes élettartama alatt sokkal olcsóbb megoldás, mint például a kazán. És a hőszivattyúkat nemcsak fűtésre használhatjuk, hanem hűtésre is és a használati melegvíz előállítására is. Ha ezekre a feladatokra külön eszközöket kell vásárolnunk és telepítenünk, már egyáltalán nem drágább a hőszivattyú beruházása.

A NIBE hőszivattyúk magas hatásfoka miatt befektetése hamarabb megtérül - különösen a széles működési tartományú berendezéseknél. Az energiaárak növekedésével nem fogja megbánni döntését, sőt már a használat első hónapjában élvezni fogja a NIBE hőszivattyú hasznát. A szokatlanul magas, akár 5,11 SCOP hatásfok miatt ezek a hőszivattyúk gyorsabban megtérülnek, miközben biztonságosan látják el fűtéssel, hűtéssel és használati melegvízzel otthonát.

Hogy miért gazdaságos a hőszivattyú, arról itt olvashat részletesen!

 

Második ok, a környezettudatosság. A levegő-víz hőszivattyúk működésük során jóval kevesebb CO2 kibocsátással terhelik környezetünket - a felhasznált villamos energiát is figyelembe véve -, mint a hagyományos fosszilis energiahordozók. Csupán a levegőt hasznosítják, mely bárhol, kötöttségek nélkül elérhető megújuló energiaforrás.

 

 

 

Harmadik ok, üzemképes akár -25°C-os hidegben is. Az inverteres kompresszorral működő hőszivattyúk tökéletesen alkalmazkodnak a külső hőmérséklethez és a belső igényekhez, és kiemelkedő hatásfokkal látják el fűtési feladatukat. Működésük teljesen automatikus, a beépített elektromos fűtőbetét 100%-os tartalékfűtést tud biztosítani extrém külső körülmények között is.

 

Negyedik ok, szabadság. Bárhonnan-bármikor. A NIBE Uplink segítségével, interneten keresztül gyorsan áttekinthető a hőszivattyú és a fűtési rendszer állapota. Lehetősége van fűtés és használati melegvíz beállításainak változtatására is, és akár évekre visszamenően megtekinteni a rendszer működését. Amennyiben a hőszivattyú valamilyen rendellenességet tapasztal a rendszerben, figyelmeztető üzenetet küld e-mailben, vagy telefonos applikációra. Így az esetleges problémák gyorsan feltárhatók és orvosolhatók. A NIBE Uplink applikáció elérhető iPhone és Android telefonokra is.

 

 

A NIBE hőszivattyú termékeit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!