Új klímák a Fujitsutól!

Publikálás dátuma:

A Fujitsu új klímaberendezéssekkel jelentkezik!

 

A Fujitsu új  KG sorozatú  klímaberendezéseit már a legújabb, környezetbarát R32 hűtőközeg „köré” építették!

 

A KG sorozatú Fujitsu klímaberendezések felhasználói jellemzői:

Automatikus üzemmód átváltás

A készülék automatikusan átkapcsol a szükséges üzemmódra (hűtés, fűtés, szárítás), megadott hőmérséklettartományban tartva ezzel a szoba hőmérsékletét.

 

Economy mode

Gazdaságos üzemmód közben a készülék maximális teljesítménye megközelítően 70%-a a normál üzemmódénak. A hőmérséklet hűtéskor kicsit magasabb, fűtéskor kicsit alacsonyabb lesz mint a távirányítón beállított érték. Ezzel a berendezés energiát tud megtakarítani.

 

Függőleges és vízszintes légterelés

Biztosítja, hogy fűtés esetén a meleg levegő egészen a padlóig eljusson, ezzel biztosítva a nagyobb komfort érzetét. Hűtés esetén a hideg levegőt a helyiség felső légrétegébe fújja, ahonnan hűvös szellőként érződik a helyiségben tartózkodók számára.

 

Human sensor

A készülék észreveszi ha nem tartózkodnak a helyiségben, és ekkor lecsökkenti a készülék teljesítményét. Ha visszatérnek a helyiségbe, ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.

 

10°C HEAT

A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön akár hosszabb időn keresztül is távol tartózkodik.

 

Low noise

A berendezés halk működésének köszönhetően tökéletes megoldást jelenthet akár a hálószobák klimatizálására is. A beltéri egységének zajszintje 19 dBA, ami szinte észrevehetetlenül halk, a suttogásnál halkabb.

 

Powerful operation mode

Nem probléma, ha gyorsan kell felfűteni, vagy lehűteni egy helyiséget. A kompresszor 20 percen át a maximális teljesítményén üzemel, így nagyon gyorsan képes komfortos hőmérsékletűvé varázsolni a helyiség levegőjét.

 

Automatic fan speed

A hőmérséklet beállításoknak megfelelően automatikusan változtatja a levegő kifújási erősségét.

 

Programozható időzítés

Egy hetes programozási lehetőség. Elalvás programozás. Állítsa be előre készülékét, hogy kellemes hőmérséklet várja mindig, mikor hazatér!

 

Wi-Fi opció

A berendezéshez kapcsolható wi-fi adapter lehetővé teszi, hogy klímáját okostelefonon, tableten, vagy számítógépen keresztül távolról vezérelje online.

 

Auto restart

Áramkimaradás esetén a készülék automatikusan újraindul, a legutolsó beállításoknak megfelelően.

 

 

GARANCIA

A Fujitsu klíma magas minőséget képvisel, így nem tartozik az olcsó készülékek kategóriájába. A minőség tudatában a forgalmazó 10 év kiterjesztett garanciát vállal. Ennek különleges feltétele a készülék interneten történő regisztrálása, és a berendezés folyamatos követése - a regisztrációs felület kötelező rovatainak kitöltése, a rendszeres karbantartások vezetése.

Ha mégis hiba lépne fel a Fujitsu klíma mögött országos szervizhálózat működik, mely Magyarország bármely területéről gyorsan és egyszerűen elérhető.

 

A+++ energiaosztály

A Fujitsu klíma új KG sorozatú klímaberendezései mind hűtés, mind fűtés üzemmódban minimális energiafelhasználásúak. Az A+++ energiaosztály 40%-kal kevesebb energiát használ működése során, mint az A+ besorolásúak.

Az új hűtőközeg alkalmazása, az új fejlesztésű elpárologtató rendszer, a megnövelt keresztáramú ventilátor, és a további új Fujitsu fejlesztések kiemelkedővé teszik a KG sorozatot az energiagazdaságosság terén.

 

Az R32 hűtőközeg

Más hűtőközegekkel szemben az R32 nem környezetszennyező, nincs káros hatással a környezetre. Az R32 hűtőközeggel működő klímaberendezések a korábbi R410 hűtőközeghez képest 68%-al csökkentik a káros környezeti hatásokat.

 

 

A Fujitsu új KG sorozatú klímaberendezéseit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!