Lista rendezése gyártónként Galetti

Galletti 2x1 fan-coil


A Galletti fan-coilok igen sikeresek Európában. Több mint 300.000 eladott készülék üzemel Olaszországban, és több mint 1.000.000 a nemzetközi piacon. Az alacsony hőmérsékletű rendszerek, hőszivattyúk elterjedésével tovább növekedett a fan-coilok felhasználási lehetősége akár családi házakban, akár ipari vagy kereskedelmi épületekben.


Elegáns belső terek dísze a Galletti 2x1 sorozata, mely letisztult formavilágával, lapos kialakításával jól illeszkedik a mai modern lakberendezésekhez. A Galletti 2x1 fan-coil képes ventilátor üzem nélküli konvekciós fűtésre is, a burkolati elem kinyitásával, így ideális fűtő-hűtő készüléke lehet akár egy csendes helyiségnek, például hálószobának is. Kis mélységű, LCD kijelzős szabályzójú, modern megjelenésű készülék.A Galletti inverteres készülékei kiválóan helyt állnak az alacsony energiaigényű berendezések piacán. Az összes lehetséges fan-coil kivitel kérhető inverteres, illetve GREENTECH EBM inverteres motorral. Az ezzel szerelt berendezések fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak, és nagyobb teljesítmény tartományban működnek, fokozatmentes szabályozással.


                                                                          


A Galletti rendelkezik az összes szükséges biztonsági és minőségi tanúsítással, és valamennyi fan-coil műszaki adatainak hitelességét az EUROVENT minősítés garantálja.

Bővebben a gyártó termékeiről itt olvashat

Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.