SZABADON - BÁRHOL, BÁRMIKOR

A NIBE uplink egy internetes elérési lehetőség, amivel az otthonunkban működő NIBE hőszivattyúnkat felügyelhetjük. Pár kattintással egy gyors áttekintést kaphatunk a hőszivattyúnk jelenlegi állapotáról, üzemi működéséről. Nyomon követhetjük és ellenőrizhetjük a fűtési és használati melegvíz értékeket. Ha a rendszerben működési rendellenesség lép fel, egy e-mailben figyelmeztet a hibáról, így lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljunk.

 

KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÉRHETŐEK EL

-Alapszolgáltatás

Az ingyenes, alapváltozata NIBE uplink-nek. Egy gyors áttekintést ad a hőszivattyú aktuális állapotáról. Hozzáférést biztosít egy hónapra visszamenőleg különböző adatokról, például a külső hőmérséklet alakulásáról. E-mail üzenetet küld hibás működés esetén. Más e-mail címeket is lehet megadni riasztási címzettnek, például szervizt. 

-Prémium szolgáltatás - beállítások módosítása

Ez a szolgáltatás az alapszolgáltatáson kívül lehetővé teszi, hogy beállíthassuk a hőszivattyúnkat, bárhol is vagyunk a világban. Meg lehet változtatni a lakás hőmérsékletét, a meleg víz hőmérsékletét, vagy vakációprogramokat állíthatunk be. Ezeken kívül több speciális beállításra is van lehetőség ezzel a szolgáltatással, például a fűtési görbét is meg lehet változtatni. 

-Prémium szolgáltatás - történet

Ez a szolgáltatás az alapszolgáltatáson kívül lehetővé teszi több történeti információ lekérdezését a fűtési rendszerről. Beállíthatjuk, és optimalizáljuk a hőszivattyúnkat a rögzített adatok alapján. Minden adat rendelkezésre áll, ha a hőszivattyú kapcsolódik NIBE Uplink-hez. Hőmérsékleti értékeket láthatunk diagram görbéken, mint például külső hőmérséklet és előremenő fűtési hőmérséklet.

 

Belépés: 
www.nibeuplink.com »