Szállítási feltételek

 

A hoszivattyutelepites.hu honlapon megtalálható termékeket a webáruházban, vagy a BART-Air Klíma Kft-t e-mail-ben megkeresve lehet írásban megrendelni.

A termékekkel kapcsolatban további információt is kérhet elérhetőségeinken.

A BART-Air Klíma Kft. a megrendelést az Általános Szerződési Feltételek alapján teljesíti. Egyedi termékeknél, ahol a teljesítés az itt közölt határidőn belül nem biztosítható, a Szolgáltató a terméktájékoztatóban közli az általánostól eltérő szállítási határidőt. Amennyiben az Ügyfél több olyan árut vásárol, ahol a szállítási határidők eltérnek egymástól, akkor a teljesítés a leghosszabb feladási és szállítási határidő figyelembevételével történik.

Az áru kiszállítás időpontját a BART-Air Klíma Kft. e-mailben vagy telefonon egyezteti az Ügyféllel. Az Ügyfél felelőssége gondoskodni arról, hogy az egyeztetett időszakban az áru átvételét biztosítsa. Ennek elmulasztásából származó kárért a BART-Air Klíma Kft. nem vállal felelősséget.

Amennyiben a kiszállítás során az áru kézbesítése az Ügyfél hibájából adódóan hiúsul meg, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd még egy alkalommal ismét megkísérli az áru kézbesítését Amennyiben ez a kiszállítási kísérlet is sikertelen, újabb szállításra csak az Ügyfél által kért új időpontban, a megismételt szállítás díjának megfizetése mellett kerülhet sor.

A Vevő az áru átvételét aláírásával elismeri.

A csomagban benne lesz az Áfás számla a megrendelt áruról és a szállítási díjról is. Az új Áfa törvény értelmében részletes számla igényéhez tüntesse fel a vevő cég adószámát.

A szállítási költség minden esetben az Ügyfelet terheli, kivétel a díjtalan szállítási költségű termékek esetében. Amennyiben a BART-Air Klíma Kft. Webáruházban egyidejűleg megrendelt áruk értéke meghaladja a 100.000 Forintot, az áruk kiszállítása az Ügyfél részéről díjtalan.

Amennyiben díjtalan házhoz szállítással történő kiszállítás hiúsul meg az Ügyfél hibájából, abban az esetben az Ügyfél köteles a Szolgáltatónak a szállítási díjat utólag megfizetni.

A 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet értelmében minden webáruháznak, amely a fogyasztók felé értékesít, biztosítania kell az MPL által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy a webshopoknak fel kell tüntetni a postai szolgáltatás lehetőségét a többi szállítási mód mellett a honlapjukon. A Magyar Posta azonban csak 40 kg-ig tudja elszállítani a csomagokat. Webáruházunkban a 40 kg-nál nagyobb tömegű termékek esetében az MPL logisztikai, mint szállító nem jelenik meg a Szállító lehetőségek között.

Ha bizonytalan, illetve kérdése van, nyugodtan hívjon minket a 06/20/3973414-es telefonszámon, szóbeli tanácsadást, javaslatot, segítséget is szívesen adunk!