PANASONIC AQUAREA

Az energiaipari innováció frontvonalában a Panasonic új magas hatásfokú levegő-víz hőszivattyús rendszere az Aquarea egyértelműen „zöld” fűtő és légkondicionáló rendszerként szerepel.

Az Aquarea újgenerációs fűtő- és légkondicionáló rendszer, amely megújuló, ingyenes energiaforrásként a levegőt használja a lakás fűtésére vagy hűtésére, illetve a melegvíz előállítására. Az Aquarea hőszivattyú sokkal rugalmasabb és költséghatékonyabb megoldást nyújt a hagyományos fosszilis energiahordozókkal működő kazánokkal szemben.

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúi a külső levegő hőtartalmát használják fel. Ezzel egy hőcserélőn keresztül a lakások fűtésére használt vizet melegítik fel, valamint használati melegvizet állítanak elő. Egyes Aquarea típusok alkalmasak a ház nyári hűtő légkondicionálásának biztosítására is.

Igen magas termékválasztékával ideális megoldás új és régi épületekhez is. A 3-16 kW közötti széles teljesítménytartomány, az egy- és háromfázisú megtáplálási megoldás, a monoblokk vagy split rendszerű kialakítás mellett további 3 kiviteli mód, az általános hőszivattyú, a magas hőmérsékletű hőszivattyú és a teljes terhelésű hőszivattyú teszi teljessé az igények kielégítését.

A hagyományos elektromos fűtéshez képest a Panasonic Aquarea hőszivattyúi akár 78%-os megtakarítást biztosítanak, csökkentve ezzel az energiaköltségeket, az energiafelhasználást és a CO2 kibocsátást.

A Panasonic Aquarea hőszivattyúk vezérlője a maximális hatékonyság és kényelem biztosításával teszi lehetővé a külső hőmérsékletnek megfelelő hőmérsékletszabályozást. A vezérlőpanel segítségével a fűtési hőmérséklet, valamint a melegvíz-tartály hőmérséklete rendkívül egyszerűen szabályozható. A funkciók teljes körét elérheti a világ bármely pontjáról interneten keresztül iPad-jén, iPhone-ján, bármely androidos eszközén, vagy egy internetes számítógép segítségével.

A Panasonic Aquarea a leghatékonyabb hőszivattyúkat kínálja ügyfeleinek.

 

A cég

Panasonic Corporation

A cég 1918-as alapítása óta a Panasonic célja, hogy jobb életet biztosítsanak fogyasztóik számára. Folyamatosan fejlődve, innovatív elektronikai technológiák segítségével a termékek, rendszerek és szolgáltatások széles skáláját nyújtják, a fogyasztói elektronikai termékektől kezdve az ipari eszközökön és az építőipari termékeken keresztül a lakberendezésig.

Alapvető filozófiájuk, hogy az üzleti tevékenységünkkel hozzájáruljanak az emberek életének javításához és a társadalom előre haladásához.

A Panasonic a fogyasztói elektronikai üzletágban már régen kifejlesztett erősségeit összekapcsolja az üzleti partnereik erősségeivel, akik alapos szakértelemmel rendelkeznek az egyes területeken, és ezeket az összekapcsolt erősségeket aknázzák ki a „sokféle értéket megvalósító innováció” érdekében.

A Panasonic négy fő üzleti területén négy cége a saját ágazatában úgy végzi a tevékenységét, hogy kifejezetten a fogyasztót állítják a középpontba.

Az Appliances Company környezetbarát termékeket fejleszt, amelyek megfelelnek az új fogyasztói igényeknek a lakberendezés, a főzés, a légkondicionálás, a vízmelegítés, a szépség és az egészség területén.

Az Eco Solutions Company azon dolgozik, hogy kényelmes környezetet teremtsen az otthonokban, az irodaházakban, a gyárakban és a közterületeken, miközben csökkenti a környezet terhelését. Ehhez a felhalmozott tapasztalataikat és a legmodernebb energiagazdálkodási technológiájukat használják fel. A társadalom előre haladásáért és fejlődésért, az emberek jólétéért szolgáltatási megoldásokat nyújtanak, innovatív üzleti modelleket és értékláncokat alkalmaznak.

Az AVC Networks Company az audiovizuális technológiára, valamint a vezeték nélküli kommunikációs technológiára szakosodott. A cég a termékek és szolgáltatások széles skáláját nyújtja, ilyenek a digitális AVC termékek és a mobiltelefonok, az informatikai berendezések, az üzleti telefonok, a felügyeleti és biztonsági kamerarendszerek, a fizetési és hitelesítési terminálok, a PBX rendszerek, a dokumentációs berendezések, a vezeték nélküli rendszerek, az integrált szociális infrastruktúra rendszerek, az építési és karbantartási szolgáltatások. Az Automotive & Industrial Systems Company egyedi technológiája egy olyan gazdaságos és intelligens életmódot segít megvalósítani, mely egyben biztonságos és védett is. A globális ügyfeleikkel együttműködve előre jelezik a rejtett vásárlói igényeket, és a „sokféle értéket megvalósító innováció” keretében csomagalapú rendszermegoldási javaslatokat tesznek.