Galletti 2x1 fan-coil

A Galletti fan-coilok igen sikeresek Európában. Több mint 300.000 eladott készülék üzemel Olaszországban, és több mint 1.000.000 a nemzetközi piacon. Az alacsony hőmérsékletű rendszerek, hőszivattyúk elterjedésével tovább növekedett a fan-coilok felhasználási lehetősége akár családi házakban, akár ipari vagy kereskedelmi épületekben.

Elegáns belső terek dísze a Galletti 2x1 sorozata, mely letisztult formavilágával, lapos kialakításával jól illeszkedik a mai modern lakberendezésekhez. A Galletti 2x1 fan-coil képes ventilátor üzem nélküli konvekciós fűtésre is, a burkolati elem kinyitásával, így ideális fűtő-hűtő készüléke lehet akár egy csendes helyiségnek, például hálószobának is. Kis mélységű, LCD kijelzős szabályzójú, modern megjelenésű készülék.

A Galletti inverteres készülékei kiválóan helyt állnak az alacsony energiaigényű berendezések piacán. Az összes lehetséges fan-coil kivitel kérhető inverteres, illetve GREENTECH EBM inverteres motorral. Az ezzel szerelt berendezések fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak, és nagyobb teljesítmény tartományban működnek, fokozatmentes szabályozással.

A Galletti rendelkezik az összes szükséges biztonsági és minőségi tanúsítással, és valamennyi fan-coil műszaki adatainak hitelességét az EUROVENT minősítés garantálja.

A cég

GALLETTI GROUP

A Galletti 100 éves múltra visszatekintő Olasz cég, több mint 2.000.000 fan-coil eladásával, és a folyadékhűtők gyártásának területén szerzett több mint 30 éves tapasztalattal jelenleg az egyik legmeghatározóbb vállalat a komfort-légkondicionálók piacán.

A Galletti Csoportot ma 6 vállalat alkotja, akik egyetlen piaci szereplőként kínálják termékeiket és szolgáltatásaikat az épületgépészet minden területén.

A Galletti kutató-fejlesztő részlege egy létfontosságú része a vállalatnak, a folyamatos termékfejlesztések szavatolják a legapróbb részletekig kidolgozott, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékeket.

A vállalat Olaszországban egyedülálló módon egy akusztikai laborral rendelkezik, ahol a berendezések hangkibocsátását vizsgálják, valamint külön tesztkamrával a fan-coilok számára, és klímakamrával a folyadékhűtők teszteléséhez. A kutatások eredményei a tervezőrészlegen valósulnak meg, ahol is a fan-coilok, folyadékhűtők és hőszivattyúk mechanikai és elektronikai tervezése folyik, és itt történik a berendezések vezérlését végző hardverek és szoftverek fejlesztése is.

A cégcsoportot alkotó vállalatok, különböző szakterületek közötti együttműködés, összhang és folyamatos információáramlás növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi a termékek folyamatos, lendületes fejlesztését.

A Galletti termékválasztéka rendkívül széles. Fan-coilok, termoventilátorok, folyadékhűtők, levegő-víz és víz-víz hőszivattyúk, vezérlő rendszerek, melyek ötvözik a fejlett technológiát, designt és a rendkívüli megbízhatóságot.

A késztermék összeállítása mellett a teljes termelési folyamat házon belül valósul meg. A Galletti vállalati szervezése révén nem csupán a lemezmunkák cégen belüli elvégzése, hanem a félkész termékek és alkatrészek, hőcserélők gyártása és a hardver- és szoftverfejlesztések is segítik a vállalatot abban, hogy jobban alkalmazkodjon a vásárlói igényekhez, ami versenyelőnyt jelent a piac többi szereplőjével szemben.