A BART-Air Klíma Kft. hőszivattyúk, klímaberendezések, és egyéb hűtőközeggel töltött berendezések telepítésére, beüzemelésére jogosult, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált, képesített vállalkozás.

F-gáz ügyfél azonosítónk: 1000000000626

Történetünk: Cégünk 2004-ben egyéni vállalkozásként indult, klíma és hőtőberendezések telepítésében jártas, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel. Klíma és légtechnikai berendezések értékesítésével, és telepítésével foglalkoztunk. A szolgáltatási kör kiszélesedése, a folyamatosan bővülő termékválaszték, és az egyre több megrendelés miatt kinőttük ezt a cégformát. 

2007-ben alakult meg a BART-Air Klíma Kft. A klíma, és légtechnika rendszerek kiépítése mellett épületgépészeti tevékenységeink közé tartozik a víz-központi fűtés szerelés, hő-visszanyerős légkezelők, és a manapság egyre nagyobb teret hódító hőszivattyúk telepítése.

Minőségpolitikánk szerint, csak megbízható, kiváló minőségű termékeket értékesítünk, melyeket a műszaki előírásoknak megfelelően, első osztályú minőségben telepítünk. Vállalkozásunk igényes munkát végez, amit a megelégedett és visszatérő megrendelők visszajelzései támasztanak alá.

Értékesítés

Fő tevékenységünk az értékesítés. Az általunk forgalmazott, és telepített termékeinkre típustól függően 1-10 év garanciát adunk. Árainkról webáruházunkban tájékozódhat, a berendezésekről pedig a katalógusok oldalunkon letölthető dokumentumokban olvashat bővebb információkat.

Kivitelezés

Vállaljuk az általunk értékesített hőszivattyúk, klímaberendezések telepítését, garanciális beüzemelését. Fő profilunk az épületgépészet, légtechnikai, fűtési-hűtési rendszerek kivitelezése. Munkáinkba betekintést nyerhet referenciák oldalunkon.

Tervezés

Mi megtervezzük hőszivattyús fűtési rendszerét! Legyen szó új építésről, fűtéskorszerűsítésről, épület bővítéséről, keressen minket! Igényeit, szokásait, elvárásait figyelembe véve, a kor elvárásainak megfelelő energiatakarékos, korszerű hőszivattyús fűtési/hűtési rendszert adunk otthonának.

Karbantartás

A megbízható működés alapja a rendszeres karbantartás. Cégünk vállalja hőszivattyúk, klímaberendezések rendszeres karbantartását. Az átvizsgálásokat hőszivattyúk esetében a téli fűtési szezon kezdete előtt, klímák esetében a nyári hűtési szezon kezdete előtt célszerű végezni. Mindemellett a garancia feltétele a kötelező karbantartás.

Fontos, hogy otthonunkban olyan épített környezet vegyen körül bennünket, amely megbízható életteret biztosít mindennapjainkhoz.

Legyen Önnek is korszerű, modern, energiatakarékos, környezetbarát fűtési/hűtési rendszere, legyen Önnek is hőszivattyúja!

Keressen minket elérhetőségeinken!