Csatlakozási lehetőségek és vezérlés

connect1.png

A Panasonic  jól tudja, hogy a vezérlés és a csatlakoztatási  lehetőségek milyen fontos szerepet töltenek be a tökéletes kényelem megteremtésében, ezért olyan csúcstechnológiájú megoldásokat kínál vásárlóinknak, amelyek lehetővé teszik az Aquarea hőszivattyú rendszerek teljesítményének maximális  kihasználását.   A Panasonic által kifejlesztett internetes alkalmazásokkal a világ bármely pontjáról felügyelheti a hőszivattyúját,  nyomon követheti és vezérelheti a rendszert, és elérhet minden funkciót, amelyek az otthoni távvezérlőjével is rendelkezésre állnak.

mainbox-wifi.png

Egyszerű telepítés, könnyű beállítás

Az Aquarea rendszer bármilyen protokollba (KNX vagy Modbus) integrálható. A rendszer az Aquarea HPM vezérléssel másik fűtési rendszerrel is integrálható és/vagy a WiFi adapterrel bárhonnan vezérelhető. 

Egy routerhez csatlakoztatva lehetővé teszi a fűtési rendszer vezérlését az interneten keresztül. A szakemberek, szerviz vállalatok és a végfelhasználók távolról is nyomon követhetik a berendezés működését. A Panasonic egy új, egyszerű indítást lehetővé tevő üzemmódot fejlesztett ki a HPM számára. Egy bivalens rendszer mindössze 10 perc alatt elindítható! A rendszerhez mintegy 610 alkalmazási/rendszerrajzot mellékeltünk. Indításkor csak meg kell adni az alkalmazási/rendszerrajz számát. A vezérlő egység a kiválasztott rajznak megfelelően megkezdi a működést.

A környezettudatos és hatékony fűtés érdekében kifejlesztett, intelligens vezérlő egységek új nemzedéke a fűtési és használati melegvíz-rendszerekhez alkalmas, önálló, sokoldalú vezérlő egységünket tartalmazza.