A minőség szerintünk

Publikálás dátuma:

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal minden tekintetben!

 

Minőségi termékek

Cégünk csak olyan megbízható készülékeket, rendszereket forgalmaz, melyek nem csak a gyártók által konstrukciós minőségi kategóriába soroltak, hanem a saját szakértelmünk és tapasztalataink, valamint az ügyfeleink visszajelzései alapján is megfelelnek a tényleges igényeknek, kielégítik a kinyilvánított szükségleteket, rendelkeznek a felhasználási igénynek megfelelő funkciókkal, tulajdonságokkal, és megfelelnek mind az ügyfél, mind számunkra is fontos követelményeknek. Korszerűek, energiatakarékosak, gazdaságosak, költséghatékonyak, és környezetkímélő technológiák.

 

Kivitelezési minőség

Az ügyfeleink segítségére állunk tapasztalatainkkal a tényleges igények, a költségek, a megvalósíthatóság felmérésében, a készülékek kiválasztásában, rendszer tervezésben, pályázat írásban, és természetesen a kivitelezésben.

A BART-Air Klíma Kft. a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált, képesített vállalkozás, kék-kártyás igazolvánnyal, és F-gáz ügyfél azonosítóval rendelkező, kiváló szakemberekkel.

Minőségpolitikánk szerint csak kiváló minőségű termékeket értékesítünk, melyeket a műszaki előírásoknak és szabványoknak megfelelően, első osztályú minőségben telepítünk a rendelkezésre álló időn belül. Cégünk igényes munkát végez, amit a megelégedett és visszatérő megrendelők visszajelzései is alá támasztanak.

 

Használati minőség

A felhasználás során ügyfeleink azt akarják, hogy a termékkel szemben elvárt alap jellemzők és különleges tulajdonságok is megbízhatóan meg legyenek, működjenek, a készülékek megfeleljenek a tervezett célnak, az elvárások teljes körének. E mellett megfelelő karbantartási eljárásokra, garanciára és színvonalas szervíz hátterünkre is számíthatnak.

Ügyfeleink igényeit megértve cégünk tevékenységét úgy alakítottuk ki, hogy az elvárásoknak megfeleljen. A kivitelezési tapasztalataink mellett a vevőkapcsolatainkkal való kommunikáció során szerzett információk alapján is tervezzük termékkörünket - tulajdonságaik, tartósságuk vagy épp esztétikusságuk figyelembe vételével -, szervezzük szolgáltatásainkat.

 

Ha valós minőséget szeretne minden tekintetben, keressen meg minket!