Lista rendezése gyártónként Fisher

Fisher fan-coil


A fan-coil lényegében nem más, mint egy hőcserét végző ventilátoros radiátor. Lehet klímaberendezéshez is hasonlítani, amely hűteni és fűteni is tudja a helyiséget. A levegőszűrő segítségével a beszívott levegő már megtisztítva, a beállított hőmérsékleten kerül kifújásra a készülékből. Hőszivattyús fűtéshez remekül használhatók, nagy előnye a hagyományos radiátorokkal szemben, hogy nagyon gyorsan felfűti-lehűti az adott helyiséget.


A Fisher fan-coil berendezések legfontosabb jellemzője, hogy olyan extra funkciókat is kínálnak alapáron, amiket más gyártók lényegesen magasabb árfekvésű készülékekben tesznek elérhetővé. A Fisher fan-coilok 2 és 4 csöves változatban is kaphatóak.Standard tartozék az infra távirányító fali tartóval, kondenzvízszivattyú biztonsági szintkapcsolóval, külső csepptálca a vízbekötés alá. A készülékek áramkimaradás után automatikusan újraindulnak, lehetőség van "Master-Slave" vezérlésre, és automata légterelés is beállítható.


A Fisher fan-coilok magasfali és mennyezetre szerelhető, kazettás berendezéseit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!


 


 

Bővebben a gyártó termékeiről itt olvashat

Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.