Lista rendezése gyártónként Fujitsu Waterstage

FUJITSU WATERSTAGE


Levegő-víz hőszivattyú azoknak, akiknek fontos az alacsony üzemeltetési költség és a környezet.A megfogyatkozó fosszilis energia készletek és az egyre dráguló energia új fűtési megoldások keresésére ösztönzött mindenkit az elmúlt évtizedben. A FUJITSU General japán gyártó a légkondicionáló gyártásban szerzett több évtizedes tapasztalatát használta fel egy minden igényt kielégítő levegő-víz hőszivattyú kifejlesztésére. A berendezés monoblokkos - kültéri egységben egybeépített - kivitelű és osztott split - kültéri egység és beltéri egység - rendszerűként is elérhető.


A hőszivattyú működése során alacsony 35-45°C-os vagy közepes 50-60°C-os fűtővizet állít elő, amihez a kapcsolt hőleadó padló- vagy falfűtés, fan-coil, esetleg megnövelt felületű radiátor lehet. A Fujitsu Waterstage hőszivattyúkkal nyáron a hűtés is megvalósítható.


A Fujitsu Waterstage hőszivattyúkat Siemens intelligens szabályzóval kezelhetjük, programozhatjuk. Interneten keresztül bárhonnan a világból  ellenőrizheti és szabályozhatja hőszivattyúja működését. Laptopon, mobiltelefonon keresztül is működik.


 


A kényelem és komfortérzet mellett a leghangsúlyosabb szempont a kiemelkedő energiahatékonyság, és hogy az energiafogyasztásból eredő káros környezeti hatásokat minimális szintre szorítsák. A hagyományos fűtési és hűtési rendszerekhez képest jelentős energiamegtakarítást lehet elérni, csökkentve az üzemeltetési költséget és a CO2 kibocsátást.


A Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú rendszer jellemzője, hogy ugyanúgy tervezhető családi házak, társasházak, kis- és közepes irodaházak, és akár középületek, fűtésére is. Az épület mellett vagy a tetején, esetleg szabadba nyíló gépész helyiségben elhelyezett kis helyigényű kültéri egység gondoskodik a helyiségek hőszivattyús fűtéséről vagy hűtéséről. Mivel a kültéri egységek a szabadba telepíthetők, így nem foglalnak helyet az épületben, nincs szükség kémény építésére és az elektromos megtápláláson kívül semmilyen más energiahordozót nem igényelnek.


Az épület méretétől, jellegétől és komfortigényétől függően a Fujitsunak többféle Waterstage rendszere van 5-16 kW fűtőteljesítményig. 

Bővebben a gyártó termékeiről itt olvashat
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 15
Mutat 1 - 12 / 15