Lista rendezése gyártónként Daikin Altherma

DAIKIN ALTHERMA


A Daikin Altherma rendszerében lehetősége nyílik kiválasztani a lakásának pontosan megfelelő méretű egységeket, így csak a szükséges kapacitásút kell megvásárolnia. A rendszer középpontjában egy nagy teljesítményű, minimális energiafogyasztással is maximális hatékonyságot biztosító kompresszor áll.


Akár meglévő épületet újít fel, vagy újat épít, a Daikin Altherma tökéletes fűtési-hűtési megoldást kínál. A legzordabb téli körülmények között is állandó hőmérsékletet biztosítanak lakása minden helyiségében.A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű hőszivattyúi a modern lakossági épületekben használt bármely alacsony hőmérsékletű hősugárzó egységhez csatlakoztathatóak, mint például a padlófűtés, alacsony hőmérsékletű radiátorok, fan-coil egységek és hőszivattyús konvektorok. 


A Daikin Altherma magas hőmérsékletű hőszivattyúi ideális megoldások a hagyományos gázkazánok cseréjéhez, mert egyszerűen csatlakoztathatóak a meglévő csövekhez és radiátorokhoz, ezáltal a legjobb megoldás felújítás esetén.


A Daikin Altherma hibrid hőszivattyú a levegő-víz hőszivattyús technológiát kombinálja a kondenzációs gázkazán technológiával. Az energiaárak, a hőszivattyú hatékonyság és hőterhelési követelmények figyelembe vételével kiszámolja az optimális működési módot, ezáltal jobb fűtési hatékonyságot biztosít, ami jelentős költség megtakarítást eredményez.


A 600x728 mm méretű Daikin Altherma beltéri padlónálló egység rendkívül kis helyen elfér, és a választható 180 vagy 260 literes tartálya a normál tartályokhoz képest 50%-kal kevesebb hőveszteséggel működik. Az intelligens vezérléssel ütemezést adhat meg és újramelegítést is beállíthat.A Daikin Altherma rendszer felhasználói beállításait egy nagyméretű, áttekinthető képernyőn, intuitív és könnyen érthető menüben végezheti el. A beállításokkal szabályozható a fűtés, a hűtés és a meleg víz előállítás. A maximális komfortszint eléréséhez állandó szobahőmérsékletet, a legjobb hatékonysághoz pedig pontos melegvíz szabályozást biztosít. 


Az intelligens vezérléssel minden évszakban a leghatékonyabb energia felhasználás alkalmazható, így a leghidegebb napokon is alacsonyan tartja az üzemelési költségeket.Mindent együttvéve a Daikin Altherma rendszer kiválóan megtérülő befektetés, amely hatékony működést biztosít minden évszakban.


 

Bővebben a gyártó termékeiről itt olvashat
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 194
Mutat 1 - 12 / 194