DAIKIN ALTHERMA EHVX-CB

Publikálás dátuma:

Tökéletes megoldás az újonnan épített, illetve energiatakarékos házakhoz.

 

A Daikin Altherma EHVX-CB termékcsalád egy alacsony hőmérsékletű osztott hőszivattyús rendszer. A beltéri egység többfunkciós padlón álló egység, melyben a használati melegvíz-tartály is megtalálható, ami lehet 180 vagy 260 literes is. A hozzá kapcsolható kültéri egységek széles teljesítményskálán, 4-16 kW-ig alkalmazhatóak. A levegő-víz hőszivattyú technológián alapuló rendszer a fűtés mellett hűtésre is alkalmas, így minden klímához igazodik, még a leghidegebb téli környezetekhez is, akár -25°C kültéri hőmérsékletig.

 

A beltéri egység felszereltsége:

integrált használatimelegvíz-tartály (180 l a 4–16 kW, 260 l a 6–16 kW kivitelhez)

- nagy hatékonyságú szivattyú

- tágulási tartály

- biztonsági modul nyomásmérővel és biztonsági szeleppel

térfogatáram mérő

- feltöltő és leürítő szelep

- sárgaréz szennyfogó

- elektromos rendszer túlterhelés elleni védőkapcsolók

- beépített 3/6/9 kW-os elektromos kiegészítő fűtőbetét

- online vezérlő (opcionális): a belső hőmérséklet egy alkalmazás segítségével a helyi hálózaton vagy az interneten keresztül bárhonnan szabályozható, emellett áttekintést nyújt az energiafogyasztásról

- napelemekhez is csatlakoztatható az áramellátásához (opcionális)

 

A beltéri egységhez kapcsolható ERLQ kültéri egység-család 1 fázisú és 3 fázisú kivitelben, 4-6-8-11-14-16 kW-os teljesítményekkel igazodik az igényekhez.

Az inverterrel vezérelt scroll kompresszorok folyamatosan az aktuális igénynek megfelelően állítják a kompresszorsebességet. A kevesebb energiaigényes indítás és leállás csökkentett energiafogyasztást és kiegyenlítettebb hőmérsékletet eredményez, így elérhető a legjobb szezonális hatékonyság, amely a legnagyobb megtakarítást biztosítja a működési költségekben a legtakarékosabb üzemeléssel.

 

A Daikin Altherma EHVX-CB termékcsaládját megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!