Daikin Altherma hőszivattyú

Publikálás dátuma:

Fenntartható fűtés Daikin hőszivattyúkkal.

Európában fejlesztve Európa részére

A Daikin European Development Centre központjában kifejezetten az Európában tapasztalható éghajlatokhoz illeszkedő tervezéssel kutatnak és fejlesztenek ki fűtési megoldásokat, melynek eredménye, hogy a Daikin Altherma hőszivattyúk akár -25°C hőmérsékleten is energiahatékonyan működnek. Az akár 75%-ban megújuló energiát használó Daikin Altherma hőszivattyúk jelentősen megnövelik az energiamegtakarítást és csökkentik a szén-dioxid kibocsátást.

 

A Daikin Altherma hőszivattyúk különböző energiaforrásokról és hibrid kombinációkról működnek, melyek akár négyszer hatékonyabbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek.

 

                               

 

Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyú

Energiahatékony fűtés, hűtés és melegvíz

A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúi optimális választást jelentenek az új lakások, épületek esetében. Padlófűtés rendszerrel vagy alacsony hőmérsékletű radiátorokkal kombinálva a teljes rendszer kevesebb energiát fogyaszt a lakás felmelegítéséhez. Az alacsony hőmérsékletű hőszivattyú kinyeri a megújuló energiát a levegőből és ezáltal fenntartható módon biztosítja az otthona számára a fűtést és a melegvíz-ellátást.

75 %-ban megújuló energia a levegőből és 25 % elektromosság

- A++ energiaosztály fűtési funkcióban

- A hőszivattyút napelemekkel is megtáplálhatja, hogy még többet spóroljon

                   

 

Daikin Altherma magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyú

Könnyedén, energiahatékonyan helyettesíti a régi fűtés és melegvíz rendszert

A Daikin Altherma magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúi ideálisak felújításokhoz, akár helyettesítik a régi kazánokat is, tökéletesen illeszkedik a meglévő csővezetékekhez és radiátorokhoz, így nem kell az egész rendszert kicserélnie. Kompakt kialakítása minimális helyigényű. A magas hőmérsékletű hőszivattyú kinyeri a megújuló energiát a levegőből és ezáltal fenntartható módon biztosítja az otthona számára a fűtést és a melegvíz-ellátást.

- 65 %-ban megújuló energia a levegőből és 35 % elektromosság

- Eléri az A+ energiahatékonyságot

- A hőszivattyút napelemekkel is megtáplálhatja, hogy még többet spóroljon

                           

 

Daikin Altherma hibrid hőszivattyú

A Daikin Altherma hibrid hőszivattyú ötvözi a megújuló levegő-víz hőszivattyús technológiát egy kondenzációs technológiájú gázkazánnal, a lehető legnagyobb hatékonyságot biztosítva. Az intelligens programozással akár 35%-kal több energiát is megtakaríthat a hagyományos kazánokhoz képest. A rendszer automatikusan meghatározza a lehető leggazdaságosabb és leginkább energiahatékony kombinációt az energiaárak, a kültéri hőmérséklet és a beltéri hőkapacitás alapján. A hibrid hőszivattyú a levegő megújuló energiáját és a hagyományos kondenzációs technológiájú gázenergia egy optimális kombinációját használja fűtésre és a melegvíz ellátás biztosítására.

A Daikin Altherma hibrid levegő-víz hőszivattyúi ideálisak felújításokhoz, akár helyettesítik a régi kazánokat is, tökéletesen illeszkedik a meglévő csővezetékekhez és radiátorokhoz, így nem kell az egész rendszert kicserélnie.

- Hőszivattyú módban a rendszert a levegőből kivont megújuló energia működteti

- A++ energiahatékonyságot is elérhet.

                           

 

A Daikin Altherma hőszivattyúit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!