Fujitsu Waterstage High Power

Publikálás dátuma:

Nagy teljesítmény, integrált használati melegvíz tartály!

 

A Fujitsu Waterstage High Power sorozatába tartozó modellek között is megalálható az integrált HMV tartállyal rendelkező, és emiatt rendkívül helytakarékos típusok. A beépített, nagy teljesítményű HMV tartálynak köszönhetően gyors melegvíz-ellátást tesznek lehetővé. A High Power modellek számára rendkívül hatékony és nagy fűtési teljesítményt biztosít az újonnan kifejlesztett iker szenzoros és a melegvíz fűtését szabályzó technológia alkalmazása, a „Lineáris befecskendezési technológia” és a „Koaxiális hőcserélő”. 

 

 

Kiváló teljesítmény

A High Power modelleknél még alacsony környezeti hőmérséklet esetén is magas előremenő vízhőmérsékletet és kiváló fűtési teljesítményt tesz lehetővé az újonnan kifejlesztett technológia. Magas használati vízhőmérsékletet és meleg helyiségeket biztosít a leghidegebb területeken is.

 

Magas előremenő vízhőmérséklet

Magas, 60°C-os előremenő vízhőmérséklet állítható elő a rendszerrel, akár -20°C  kültéri hőmérséklet mellett is, a tartalékfűtés használata nélkül. Ha növelni akarjuk a melegvíz-ellátás hőmérsékletét, akkor erre a célra igénybe vehető az elektromos fűtőszálakból álló tartalékfűtés. A rendszer működési tartományát megnövelték, kiterjesztették egészen -25°C kültéri hőmérsékletig.

 

Kiváló COP

Sokkal jobb a rendszer energiahatékonysága a „Lineáris befecskendezési technológiának” és hűtőkör vezérlés optimalizálásának köszönhetően. A High Power modell számára nagy teljesítményt és kiváló hatékonyságot biztosít az iker szenzorok és a melegvíz fűtését szabályzó technológia alkalmazása.

 

FUJITSU WATERSTAGE HIGH POWER JELLEMZŐK

- Energia megtakarítás

- Intelligens Komfort szabályozás

- Programozható időzítő

- A fűtési jelleggörbék szerinti automatikus működés

- Fűtési/Hűtési üzemmód

- Automatikus átváltás

- Leolvasztás utáni gyors visszaállítás

- Tartalékfűtés használata

- Biztonsági funkció

- Fagyvédelmi funkció

- Vészműködés

- Hiba/Karbantartás riasztás

- A legionella baktérium elleni védelem

 

 

A Fujitsu Waterstage High Power sorozat termékeit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!