Panasonic Aquarea Good Design

Publikálás dátuma:

A Panasonic Aquarea duplán győzedelmeskedett a 2017-es "Good Design Awards"-on!

 

A Panasonic Aquarea termékcsalád két levegő-víz hőszivattyú modellje is elnyerte a "Good Design Awards" elismerést 2017-ben.

 

Az Aquarea H-generációs Split (osztott rendszerű) és az All in One hőszivattyúja (mely magában foglalja a 200 literes használati melegvíz tartályt) is győzedelmeskedett. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően, a termék kifejezetten helytakarékos és telepítése sokkal egyszerűbbé vált. A fogyasztók egyre inkább keresik azokat a megoldásokat, amikkel az otthoni áram fogyasztásukat és CO2 kibocsátásukat is csökkentik, melyre az Aquarea termékcsalád remek megoldást nyújt az A++- os  energiahatékonysággal.

 

A 2017-es Good Design Award győzteseket 4.495 pályázat közül, szigorú, öt hónapos vizsgálat után egy 82 tagú nemzetközi bírálóbizottság választotta ki.

A japán Good Design Award program egyedülállóan átfogó platform a tervezések értékelésére. A program páratlan méretű, sokoldalú, példamutató az ipari növekedés és az életünk gazdagításában.  A „Good Design” ismerős jele több mint 60 éve a G Mark logója.

                                                             

A Panasonic Aquarea termékcsalád levegő-víz hőszivattyú modelljeit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!