Panasonic Aquarea High Performance

Publikálás dátuma:

Alacsony energiafogyasztású otthonokba.

 

Alacsony hőmérsékletű radiátorokkal vagy padló fűtéssel felszerelt ház esetén válassza a nagy teljesítményű Panasonic Aquarea High Performance hőszivattyúit. Ez a termékcsalád széles teljesítményskálán elérhető. A 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően az Aquarea hőszivattyú a piacon elérhető legszélesebb ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas. A költséghatékony és környezetbarát rendszerek új ingatlanok építésénél és felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatók.

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea High Performance rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet. A hőtermelés helyett alkalmazott hőátadás révén egyszerű, olcsó, környezetbarát megoldást kínál a meleg víz előállítására is.

A Panasonic új hőszivattyúit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a manapság egyre fontosabb alacsony energiafelhasználási igényeknek, és kiemelkedő hatékonyságuk mellett az üzemeltetési költségeik is alacsonyak maradjanak. Akár -20 °C-os külső hőmérséklet esetén is 55 °C-os melegvizet állít elő.

 

A Panasonic Aquarea High Performance termékcsalád plusz tulajdonságai

- Az „A” energiaosztályú vízszivattyú jelentősen csökkenti az energiafogyasztást

- Az „A” energiaosztályú vízszivattyú a víznyomást az igényekhez igazítja, ami alacsonyabb energiafogyasztást eredményez, csökkenti a szelepek zaját és egyszerűbbé teszi a telepítést.

- -15 °C-os hőmérsékleten a teljesítmény fenntartása tartalék fűtőegység nélkül lehetséges, így kiemelkedő hatásfoka még -15 °C-on is garantált

- A távirányító számos új funkcióval bővült: auto üzemmód, üdülési üzemmód, energiafogyasztás kijelzése

 

Fűtésvezérlő alkalmazás

okostelefonra, táblagépre vagy számítógépre 

A fűtésvezérlő alkalmazás lehetővé teszi a fűtési és melegvízrendszer vezérlését okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről, akár otthon tartózkodik, akár máshol. A hőszivattyú KNX vagy Modbus interfészen keresztül a ház automatizálási rendszerével is összeköthető.

 A Panasonic Aquarea High Performance termékeit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!