Válassza a Daikin Altherma 3-at!

Publikálás dátuma:

Dizájn és csúcstechnika.

 

A külső

A Daikin legújabb levegő-víz hőszivattyú sorozata, a Daikin Altherma 3 kiemelkedően stílusos, modern kinézetet kapott. A használati melegvíz tartállyal kombinált beltéri egységek fehér és ezüstszürke színben is elérhetőek, melyeket a gyönyörű dizájnú, csillogó, tükrös fekete színű, intuitív fejlesztésű vezérlő egység tesz teljessé. Az erősen kontrasztos, színes képernyő lenyűgöző és praktikus látványt biztosít.

 

 

A belső

A Bluevolution technológia kombinálja a Daikin által kifejlesztett nagy hatékonyságú kompresszorokat a jövő hűtőközegével, az R32-vel.

A nagy hatékonysággal akár 65 °C hőmérsékletet is biztosító R32-es Daikin Altherma 3 egyaránt alkalmas padlófűtéshez és a radiátorokhoz, és akár -25°C-ig is működőképes, ezáltal megbízható működést garantál még a leghidegebb körülmények esetén is.

A Bluevolution technológia optimális kombinációja a legmagasabb teljesítményt biztosítja, szezonális hatékonysága akár A+++, fűtési hatékonysága 5,1-es COP értékű, használati meleg víz hatékonysága 3,3-as COP értékű.

A Daikin időjárásfüggő szabályozás és az inverteres kompresszor kombinált hatása minden kültéri hőmérsékletnél maximalizálja az új R32 Daikin Altherma 3 hatékonyságát, így mindig egyenletes szobahőmérsékletet biztosít.

A vezérlő egységet kifejezetten intuitívnak tervezték. A Daikin szem valós időben mutatja meg a rendszer állapotát. Az egyszerűen használható új MMI-n keresztül gyorsan, kevesebb mint 10 lépésben végezheti el az egység konfigurálását. Az Altherma 3 választéka teljesen integrálható egyéb otthoni vezérlőrendszerekbe is.

Otthona hőmérsékletének napi szintű szabályozását bárhol és bármikor elvégezheti a Daikin Online Controller alkalmazással is.

 

 

A Daikin Altherma 3 tökéletes megoldás az új építésű, illetve energiatakarékos házakhoz!

 

A Daikin Altherma hőszivattyúit megtalálja a BART-Air Klíma Kft. kínálatában itt!